Yoga: 5 efecte uimitoare asupra sănătății

Yoga imbunatateste postura, mobilitatea și reduce stresul. Acest lucru este cunoscut. Care practică în mod regulat, poate ca Breze. îndoi și de a găsi pacea interioară. Dar yoga are mai multe efecte pozitive asupra organismului. Care pot fi, printre altele, în bucătărie, în birou și chiar în dormitor. Și aveți deja cinci noi motive pentru a lor yoga-arta de a indica (corespunzătoare Exerciții inclusiv!).

Yoga intareste sistemul imunitar

foto11Recenta norvegian de cercetare a ajuns la concluzia că yoga poate afecta expresia genelor, care îmbunătățește de apărare al organismului uman celule. Și acest lucru nu durează mult: cercetatorii cred ca modificările să se aplice până când sportivii sunt încă pe saltea pentru yoga. Yoga la efectul pozitiv este mai puternic decât atunci când plimbare în natură. Astfel, studiul a două grupuri de control au fost evaluate. Unele drumeții mers, alții au făcut yoga. Yoga imbunatateste imunitatea, dar și de faptul că starea generală de sănătate a oamenilor совершенствую, spune yoga-expert Mitchel Bleier: „veți respira mai bine, merge mai bine și de a îmbunătăți circulația sângelui, chiar și organele tale vor lucra mai bine.”

Această secvență de opt diferite ipostaze se întâmplă aproape în fiecare yoga. Acesta oferă un flux puternic de sânge, și bretele. În plus, ea aduce Practicarea transpire, explică Bleier.

Yoga amelioreaza atacuri de migrena

Studiile au arătat că pacienții cu migrenă au suferit doar după trei luni de cursuri de yoga și la mai puțin slabi de convulsii. Declanșează pentru migrene nu au fost studiate încă nu complet, dar conform Bleier o combinație de stres psihic și fizic de factori, cum ar fi eroare poate fi depunerea de vina este în Suferință. Unul stă toată ziua cu curbe de umeri, se uita pe calculator sau pe telefonul mobil, sunteți copleșit de ei a mușchiului trapez și se pregăti la gât. Acest lucru duce la faptul, că capul cade înainte, iar muschii din echilibru. Rezultatul: dureri de cap și migrene.

Intinde-te pe spate și rotiți genunchi. Cu picioarele departate, în picioare, latimea umerilor. Lăsați mâinile pe podea, strîngînd picioarele în mat și ridicați pelvisul în sus. Cel mai Important, potrivit Bleier, acest lucru este de a menține umerii pe aceeași linie cu gâtul tău. Îndreptați-vă spatele și să încercați să palete cât mai aproape posibil de a combina. Ridicați partea ta la piept, bărbie și bărbia departe de piept. Este o modalitate de a întinde muschii trapez de la cap.

Yoga imbunatateste viata sexuala

Studiile au arătat că deja douăsprezece săptămâni yoga poate îmbunătăți apetitul sexual, performanța în pat și să mergi la sex – Männernund femei. Cum? Yoga imbunatateste circulatia, ei bine, da, pentru sexuală corpul piese vitale, – explică yoga-expert Bleier. Potrivit acestuia, vor fi intensificate yoga „moola bandha”, muschii bazinului mic,. Dar, de asemenea, prin exerciții de respirație și controlul asupra gânduri poate fi îmbunătățită performanța în pat.

Ei stau cu ochii picioare și de colț în genunchi și întinde spre podea. Încet îndoiți de picioarele tale, încercați să aducă genunchi mai aproape de podea și împingeți-l cu instrumente musculare pelvine. „Acest lucru deschide pelvisul ideal și antrenează mușchii bazinului mic pentru un orgasm”, spune Bleier.

Yoga imbunatateste somnul

Cercetatorii de la universitatea Harvard au descoperit ca yoga de zi cu zi o îmbunătățire în termen de opt săptămâni de mult somn de calitate pentru persoanele cu tulburări de somn. Un alt studiu a arătat că oamenii care au avut cancer în urmă, au dormit cu yoga, de asemenea, mai bine și, în general, mai puțin simțit lent. Acest lucru poate dura de stres minim efect de yoga în urmă, spune Bleier. „Tulburare de somn, cum crize de frică. Capul tau nu încetează să chat-ul, stii cum se relaxeaza”, – explică el. „Tehnici de respiratie si Exercitii mentale ajuta pentru a calma creierul. Și aceasta, la rândul său, vă ajută să dormi bine, va reveni în curând.”

foto12

Шавасана-aceasta ultima Postura în yoga-antrenament și, de asemenea, pentru a aduce organismul la starea sa normală. Intinde-te pe spate, întindeți picioarele ușor întindeți brațele în lateral și puneți mâinile pe abdomen. Inspirați pe nas, ferește-te de respirație și simți cum stomacul sub mâinile ridică și coboară. Cum respiratia, precum și mușchii și mintea ar trebui să fie relaxat complet.

Yoga elimină pofta

Cercetatorii de la universitatea din Washington au descoperit că practica regulată a yoga merge împreună cu cele mai bune obiceiuri alimentare. Pentru că yoga atrage atenția asupra a respira mai bine, se îmbunătățește, de asemenea, o legătură între trup și spirit, spune Bleier. Această conștientizare poate, de asemenea, ajuta la lupta irațională se Cere ca pofta. În acest caz în special de exerciții de respirație, care ajută prin concentrarea de care au nevoie, că ne întâlnim cu o soluție responsabilă ajuta, dacă pofta nu vine.

Găsiți o poziție confortabilă – în cazul în care Sta sau Sta și concentrați-vă asupra naturală de respirație, prin nas. Concentrati-va atentia pe zona din jurul gurii și a nasului și aveți grijă ca ei respirația caldă alunecă pe buzele ei, în timp ce expirați. Încercați pe doi, la cinci minute mai târziu. „Este foarte important că ele rămân încă destul de liniștiți și să se concentreze doar pe Respirație să se concentreze”, spune Beyer, „fără mișcare, fără de răspuns, pur și simplu să rămână Aici și Acum”.